Fastlege-vikar, 2.gangs utlysning

Legetjenesten i Kvæfjord består pr. i dag av 4 fastlegehjemler og turnuskandidat samt støttefunksjoner. Legesenteret er tilknyttet interkommunal legevaktsentral på kveld/natt og helg/høytider med 5-delt kommunal legevakt og 24-delt interkommunal legevakt. Kommunen har ordning med kollegial fraværsdekning. Legekontoret benytter SystemX, og er tilknyttet Norsk Helsenett. Vi har tatt i bruk elektronisk meldingsutveksling med øvrige enheter i helse - og omsorgsavdelingen.

Vi søker to fastlegevikarer, den ene i perioden 01.09.18- 03.05.19 og den andre i perioden 01.09.18- 31.03.19.

Stillingens hovedfunksjoner:

• Vikar for fastlege med liste på maks 750 pasienter
  • Øyeblikkelig hjelp dagtid
  • Legevakt
  • Offentlig helsearbeid inntil 7,5 timer per uke

Kvalifikasjonskrav:

• Autorisert lege i Norge som behersker flytende norsk både muntlig og skriftlig
  • Relevant arbeidserfaring
  • Det vil bli lagt vekt på erfaring, personlig egnethet og gode samarbeidsevner

Vi kan tilby:

• Trivelig arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale.
  • Dekning av flyttegodtgjørelse etter reglement

For stillingen gjelder:

Tilsetting skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lov, reglement og tariffavtale. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Ved tilsetting vil det,

i tillegg til formelle kvalifikasjoner og relevant erfaring, bli lagt avgjørende vekt på personlig egnethet for den aktuelle stillingen.

Tilsetting vil skje så raskt som mulig etter at søknadsfristen er utløpt. Det trekkes 2 % av brutto lønn til gunstig pensjonsordning. Helseattest av nyere dato, inkl. lungekontroll, samt politiattest i tråd med lov om helsepersonell §20 a må framlegges før tiltredelse. Vi kan dessverre ikke være behjelpelig med bolig.

Referanser, minimum to, bes oppgitt i søknaden.

Nærmere opplysninger ved fungerende kommuneoverlege Sidsel Andreassen, tlf: 770 23400 eller helsefaglig rådgiver Marit Blekastad, tlf: 770 23000.

Søknadsfrist settes til 17.06.18

Søknad må sendes elektronisk via link på siden her