Ledig stilling som allmennlærer / grunnskolelærer

Allmennlærerstillinger/grunnskolelærere                                       still.nr: 32/17

Ved Borkenes skole (1.-10. trinn) vil det være ledig 2 lærerstillinger fra 01.01.2018. Én fast stilling og én midlertidig stilling med mulighet for fast ansettelse. Vi er primært på jakt etter søkere med allmennlærerbakgrunn, med relevant videreutdanning i fag som tilfredsstiller forskriftsfestede kvalifikasjonskrav for de aktuelle trinn.

Kvæfjord kommune søker lærere som

• setter elevenes læring og utvikling i fokus og forplikter seg til å undervise i tråd med læreplan og lokale prioriteringer, herunder de utfordringene Kunnskapsløftet fører med seg.
  • er faglig dyktige og arbeider strukturert og målrettet, særlig i forhold til innlæring av basiskunnskaper og basisferdigheter

• har fokus på klasseledelse og er gode på kommunikasjon

• er tydelige rollemodeller og møter både barn og voksne på en profesjonell måte

• har evne og vilje til samarbeid, er fleksible, har et jevnt og godt humør og er innstilt på å arbeide i team

• er losningsfokuserte, endringsvillige og har evne og mot til å være med på å utvikle skolen videre

• ser verdien av tverrfaglig arbeid og kan inngå i et konstruktivt samarbeid med andre instanser

Nærmere opplysninger om stillingene kan gis av: enhetsleder/rektor Bodil Røkenes tlf. 99726202 / 77023212og undervisningsinspektør Chris Tandy tlf. 92689188 / 77023213

For stillingene gjelder:

Tilsetting skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lov, reglement og tariffavtale. Aktuelle søkere kan bli kalt inn til intervju. Ved tilsetting vil det, i tillegg til formelle kvalifikasjoner og relevant erfaring, bli lagt avgjørende vekt på personlig egnethet for den aktuelle stillingen.

Det er 6 måneders prøvetid. Det trekkes 2 % av brutto lønn til gunstig pensjonsordning.

Attest i form av TUB-skjema, samt politiattest i tråd med opplæringslovens § 10-9 må framlegges før tiltredelse.

Vi ber om at søkere, i tillegg til CV og øvrig informasjon, presenterer seg selv gjennom en sammenhengende søknadstekst på i alle fall en halv A4-side. Referanser, minimum to, bes oppgitt i søknaden.

Søknadsfrist er satt til: 17.12.17.

Søknad må sendes elektronisk via søknadsskjema på siden her:   https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/145173