Assistent på Felleskjøkkenet, vikariat 43 %

Felleskjøkkenet er lokalisert i U-etg på Kvæfjordheimen sykehjem. Det lages mat til institusjonene, boenheter og hjemmeboende i Kvæfjord kommune. Arbeidet innebærer å gjøre klart for å lage middag, skrelle grønnsaker og potet, rense fisk, skjære til kjøtt med mer. Ellers består arbeidet i pakking av mat, vask av kopper samt utstyr og gulv. Det er ønskelig med erfaring fra arbeid med mat.  Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med mye stå på vilje og stabilitet. Evne til både å jobbe selvstendig og samarbeide med andre er viktig.

Stillingen har fast turnus med arbeid annen hver søndag i tillegg til faste ukedager, bare dagarbeid. Stillingen kan tiltres snarest. Vikariatet er ventet å vare i ett år fra snarest.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhetsleder Vera Johnsen tlf 770 23369/91853995 eller Frank Hansen, avd leder Felleskjøkkenet, tlf 770 23389.

Tilsetting skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lov, reglement og tariffavtale. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Ved tilsetting vil det, i tillegg til formelle kvalifikasjoner og relevant erfaring, bli lagt avgjørende vekt på personlig egnethet for den aktuelle stillingen.

Det er 6 måneders prøvetid. Det trekkes 2 % av brutto lønn til gunstig pensjonsordning. Vi ber om at søkere, i tillegg til CV og øvrig informasjon, presenterer seg selv gjennom en sammenhengende søknadstekst tilsvarende minimum èn A4-side. Referanser, minimum to, bes oppgitt i søknaden. Status for MRSA og Tuberkulose bes innlevert før tiltredelse, på lik linje med politiattest.

Søknadsfrist settes til 20.08.17.

Søknad sendes elektronisk via link her:  https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/140871