Sykepleier 100 % Husby bosenter

Husby bosenter søker etter autorisert sykepleier i 100 % stilling. Stillingen inngår i 2-delt turnus med arbeid hver 3. helg. Oppstart ønskes fra snarest.

Husby bosenter består av 12 omsorgsboliger som i hovedsak benyttes til eldre mennesker med psykisk utviklingshemming. Det er pr i dag 13,88 årsverk fordelt på sykepleiere, vernepleiere og hjelpepleiere.

For stillingen kreves

• Autorisasjon som sykepleier
  • Gode datakunnskaper
  • Gode norskkunnskaper og muntlig fremstillingsevne
  • Gode kommunikasjons- og formidlingsevner
  • Relevant erfaring
  • Det er ønskelig at du har kjennskap til Profil som vi benytter som pasientjournal og saksbehandlingsprogram

Personlige egenskaper

• Være en god teamarbeider og bidra til et godt fag- og arbeidsmiljø
  • Faglig engasjement, evne til å jobbe selvstendig, være fleksibel og løsningsorientert
  • Ha gode samarbeids- og omstillingsevner
  • Det legges vekt på egenskaper som kreativitet, godt humør og personlig egnethet.

Vi kan tilby

• Opplæring
  • Faglige utfordringer
  • Sosialt og kreativt arbeidsmiljø og trivelige medarbeidere

For nærmere informasjon om stillingen kontaktes enhetsleder Marit T. Bakkeid 770 23368 eller avdelingsleder Hanne R. Evensen, tlf.nr 770 23500.

Tilsetting skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lov, reglement og tariffavtale. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Ved tilsetting vil det, i tillegg til formelle kvalifikasjoner og relevant erfaring, bli lagt avgjørende vekt på personlig egnethet for den aktuelle stillingen.
Det er 6 måneders prøvetid. Det trekkes 2 % av brutto lønn til gunstig pensjonsordning. Vi ber om at søkere, i tillegg til CV og øvrig informasjon, presenterer seg selv gjennom en sammenhengende søknadstekst tilsvarende minimum èn A4-side. Referanser, minimum to, bes oppgitt i søknaden. Status i form av MRSA og Tuberkulose, samt politiattest bes innlevert før tiltredelse.

Søknadsfrist settes til 20.08.17.

Søknad sendes elektronisk via link her: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/140851