Vernepleier / sykepleier 100% Omsorgsgruppe Borkenes

En av våre terapeuter over flere år har nå søkt nye utfordringer, og vi har ledig 100 % stilling som vernepleier/ sykepleier i Omsorgsgruppe Borkenes. Stillingen er tilknyttet en turnusgruppe som gir tjenester til mennesker med psykisk utviklingshemming, og som har et stort bistandsbehov. Vi kan tilby et flott arbeidsmiljø med mange dyktige og engasjerte kollegaer. Stillingen er foreløpig i en alternativ turnus med langvakter hver 4. helg. Vernepleier/sykepleier er faglig overordnet annet miljøpersonal i boligen.

For stillingen kreves:

• autorisasjon som vernepleier/sykepleier
  • skikkethet for stillingen.

Stillingen er bl.a. tillagt følgende oppgaver:

• utføre pleie- og omsorgstjenester
  • vurdere og registrere pleie- og omsorgsbehov
  • utarbeide individuelle tiltak, og skriftliggjøre disse i tiltaksplan
  • bidra til kvalitetssikring av tjenestene
  • arbeid i forbindelse med vedtak etter Helse- og omsorgstjenesteloven kap.9.
  • lede og forberede brukerrelaterte møter
  • veilede og lære opp annet personale i faglige spørsmål, og i forhold til individuelle mål og tiltak for brukerne
  • fremme samarbeid mellom ansatte
  • Data nyttes til saksbehandling og rapportering.
  • Dokumentasjonsplikt.

Det søkes etter:

• personer som kan arbeide målrettet, selvstendig og systematisk
  • som har gode omstilling – og samarbeidsevner
  • gode egenskaper som kreativitet
  • godt humør
  • stor arbeidskapasitet
  • personlig egnethet vil bli vektlagt
  • førerkort kl.B er påkrevd.

Ved interne omrokkeringer, vil det kunne bli ledighet i andre stillinger som vil kunne tilbys.

Andre med 3- årig helse- og sosialfaglig høgskoleutdanning kan søke.

For nærmere informasjon om stillingen: kontakt med enhetsleder Laila Hjalte tlf. 77 02 33 67, eller avdelingssykepleier Torill Nikolaisen tlf. 77 02 35 18.

For stillingen gjelder:

Tilsetting skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lov, reglement og tariffavtale. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Ved tilsetting vil det, i tillegg til formelle kvalifikasjoner og relevant erfaring, bli lagt avgjørende vekt på personlig egnethet for den aktuelle stillingen.

Det er 6 måneders prøvetid. Det trekkes 2 % av brutto lønn til gunstig pensjonsordning. Vi ber om at søkere, i tillegg til CV og øvrig informasjon, presenterer seg selv gjennom en sammenhengende søknadstekst tilsvarende minimum èn A4-side.

Referanser, minimum to, bes oppgitt i søknaden.

Søknadsfrist: 23.04.17

Søknad sendes elektronisk via link her: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/136875

UtskriftE-post