Helsefagarbeidere, Omsorgsgruppe Borkenes

Vi har ledige stillinger som helsefagarbeidere i Omsorgsgruppe Borkenes: 57,86 % , 56,06 %, 40,51% og 2 stillinger på 20,07 %. Stillingene er tilknyttet turnusgrupper der vi gir tjenester til utviklingshemmede med stort bistandsbehov. Vi kan tilby et flott arbeidsmiljø med mange dyktige og engasjerte kollegaer. Arbeidet er foreløpig organisert i en todelt turnus med arbeid annen hver helg.

Stillingene vil bl.a. inneholde følgende arbeidsoppgaver:

• utføre pleie- og omsorgstjenester i henhold til arbeidsplan
  • evaluere pleie- og omsorgsbehov hos den enkelte bruker
  • bidra til kvalitetssikring av tjenestene
  • delta i brukerrelaterte møter
  • veilede og lære opp annet personale i pleiefaglige spørsmål, og i forhold til individuelle mål og tiltak hos brukerne
  • fremme samarbeid mellom ansatte
  • utvikle forslag til forbedring av organisering og arbeidsmiljø

Vi benytter Profil til saksbehandling og rapportering. Er faglig underlagt vernepleier/sykepleier i boligen.

For stillingen kreves:

• autorisasjon som helsefagarbeider/omsorgsfagarbeider/hjelpepleier
  • skikkethet for stillingen.
  • kunne arbeide strukturert og målrettet
  • som har gode omstilling – og samarbeidsevner
  • personlig egnethet vil bli vektlagt
  • førerkort kl. B er påkrevd.

Ved interne omrokkeringer, vil det kunne bli ledighet i andre stillinger som vil kunne tilbys.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med enhetsleder Laila Hjalte tlf.77 02 33 67, eller avdelingssykepleier Torill Nikolaisen tlf. 77 02 35 18.

For stillingen gjelder:

Tilsetting skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lov, reglement og tariffavtale. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Ved tilsetting vil det, i tillegg til formelle kvalifikasjoner og relevant erfaring, bli lagt avgjørende vekt på personlig egnethet for den aktuelle stillingen.

Det er 6 måneders prøvetid. Det trekkes 2 % av brutto lønn til gunstig pensjonsordning. Vi ber om at søkere, i tillegg til CV og øvrig informasjon, presenterer seg selv gjennom en sammenhengende søknadstekst tilsvarende minimum èn A4-side.

Referanser, minimum to, bes oppgitt i søknaden.

Søknadsfrist: 23.04.17
Søknad sendes elektronisk via link her: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/136866

UtskriftE-post