Helsefagarbeider 2x50 % Rus- og psykiatritjenesten

Det er ledig 2 x 50 % stillinger som helsefagarbeider i Rus og psykiatritjenesten. Stillingene er i 2-delt turnus, med arbeid hver 2. helg.
Stillingen gir hovedsakelig tjenester til personer med utviklingshemming og/eller alvorlige psykiske lidelser som mottar heldøgns tjenester.

Vi søker etter:
  • fagpersoner som kan arbeide selvstendig, strukturert og målrettet
  • som har gode omstillings - og samarbeidsevner.

For stillingene kreves

• autorisasjon som helsefagarbeider, omsorgsfagarbeider, hjelpepleier
  • gode datakunnskaper
  • gode norskkunnskaper og muntlig fremstillingsevner
  • relevant erfaring
  • sertifikat

Vi kan tilby deg gode arbeidsforhold, varierte arbeidsoppgaver og hyggelige kollegaer. Vi benytter Profil til saksbehandling og rapportering. Godt humør er ingen ulempe.

Nærmere informasjon fås hos enhetsleder Marit T. Bakkeid, tlf: 770 23368 / 979 94635.

For stillingen gjelder:

Tilsetting skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lov, reglement og tariffavtale. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Ved tilsetting vil det, i tillegg til formelle kvalifikasjoner og relevant erfaring, bli lagt avgjørende vekt på personlig egnethet for den aktuelle stillingen. Norskprøve 1 og 2 må fremlegges før tiltredelse.

Det er 6 måneders prøvetid. Det trekkes 2 % av brutto lønn til gunstig pensjonsordning. Vi ber om at søkere, i tillegg til CV og øvrig informasjon, presenterer seg selv gjennom en sammenhengende søknadstekst tilsvarende minimum èn A4-side. Politiattest må også foreligge før tiltredelse.

Referanser, minimum to, bes oppgitt i søknaden.

Søknadsfrist: 23.04.17

Søknad sendes elektronisk via link her: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/136864

UtskriftE-post