Sykepleier og vernepleier , 100 %, Husby bosenter

Husby bosenter søker etter både1 sykepleier i 100 % stilling og 1 vernepleier i 100 % stilling. Stillingene inngår i 2-delt turnus med arbeid hver 3. helg.

Husby bosenter består av 12 omsorgsboliger som i hovedsak gir tjenester til eldre mennesker med psykisk utviklingshemming. Det er pr. i dag 13,88 årsverk fordelt på sykepleiere, vernepleiere og hjelpepleiere.

For stillingen kreves:

•         Autorisasjon som sykepleier/vernepleier
  •        Gode datakunnskaper
  •        Gode norskkunnskaper og muntlig fremstillingsevne
  •        Gode kommunikasjons- og formidlingsevner
  •        Relevant erfaring

Det er ønskelig at du har kjennskap til Profil som vi benytter som pasientjournal og saksbehandlingsprogram

Personlige egenskaper:

• Være en god teamarbeider og bidra til et godt fag- og arbeidsmiljø
  • Faglig engasjement, evne til å jobbe selvstendig, være fleksibel og løsningsorientert
  • Ha gode samarbeids- og omstillingsevner

Det legges vekt på egenskaper som kreativitet, godt humør og personlig egnethet.

Vi kan tilby:

• Opplæring
  • Faglige utfordringer
  • Sosialt og kreativt arbeidsmiljø og trivelige medarbeidere

For nærmere informasjon om stillingen kontaktes enhetsleder Marit T. Bakkeid 770 23368 eller avdelingsleder Hanne R. Evensen, tlf.nr 770 23500.

For stillingen gjelder:

Tilsetting skjer på de vilkår som framgår av gjeldende lov, reglement og tariffavtale. Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Ved tilsetting vil det, i tillegg til formelle kvalifikasjoner og relevant erfaring, bli lagt avgjørende vekt på personlig egnethet for den aktuelle stillingen.

Det er 6 måneders prøvetid. Det trekkes 2 % av brutto lønn til gunstig pensjonsordning. Vi ber om at søkere, i tillegg til CV og øvrig informasjon, presenterer seg selv gjennom en sammenhengende søknadstekst tilsvarende minimum èn A4-side.

Referanser, minimum to, bes oppgitt i søknaden.

Søknadsfrist: 23.04.17

Søknad sendes elektronisk via link her: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/136861

UtskriftE-post