Ledige muligheter for sommerjobb

Sommeren 2017 nærmer seg med stormskritt og Kvæfjord Kommune søker derfor etter ferievikarer.

Vi kan få behov for sommervikarer ved våre sykehjem, sykepleietjenesten, BOAS/ Avlastning- og rehab.avd., omsorgsgruppene, natt- og miljøarbeidertjenesten og renhold/teknisk avdeling.

Vi trenger derfor:

• Vernepleiere
  • Sykepleiere
  • Hjemmehjelper
  • Hjelpepleiere / helsefag-/omsorgsarbeidere
  • Assistenter
  • Renholdere

Søknaden må inneholde ønsket type arbeide, og prioritering på ønsket arbeidssted, i hvilket tidsrom og i hvilken stillingsstørrelse. Vi ønsker også opplysninger om førerkort og telefonnr. som vi kan nå deg på. Søkere må være fylt 18 år. Arbeid innenfor helse- og omsorgstjenesten krever også politiattest. Det imøteses med èn oppgitt referanse i søknaden.

Utenlandske søkere må kunne dokumentere Norskprøve 1 og 2, samt ha gyldig oppholds- og arbeidstillatelse.

Det vil i de fleste tilfeller være behov for en opplæringsperiode.

Kommunen kan ikke være behjelpelig med bolig.

Tilsetting og avlønning skjer på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtale. Ved tilsetting vil det, i tillegg til relevant erfaring, bli lagt avgjørende vekt på personlig egnethet for den aktuelle stillingen.

Søkere må lage en prioritert liste over de steder de ønsker å arbeide. Vi tar forbehold om at Kvæfjord Kommune fritt kan plassere ferievikarer etter behov dersom ønsket avdeling/ arbeidssted er opptatt.

Søknad sendes skriftlig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Søknadsfrist settes til: 26.mars 2017

Nærmere opplysninger kan rettes direkte til: