BASSENGET PÅ TRASTAD SØKER FLERE BRUKERE

Kvæfjord Eiendom AS melder følgende på sin hjemmeside:

«Styret i Kvæfjord Eiendom AS har vedtatt at bassenget på Trastad skal stenges fra høsten 2018, dette pga stramt budsjett. Dagens bassengdrift går med nærmere 500.000 i årlig underskudd, og dette har vi dessverre ingen mulighet til å fortsette med.
Beslutningen har ført til mange reaksjoner, og det har vi full forståelse for. Vi ønsker egentlig ikke denne situasjonen, og vi vil gjøre det vi kan for å forhindre stenging. For å komme i balanse budsjettmessig trenges det en dobling av antall leietakere. Da tjener KE fortsatt ikke penger på driften, men det er for øvrig ok, vi har bare ikke råd til å gå i minus lengre...
Derfor søker vi nå etter flere badeglade brukere. Er det grupper som ønsker å leie timer i bassenget, ta kontakt med Kvæfjord Eiendom AS på tlf. 77 02 22 70 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for informasjon og avtale.»

Kvæfjord kommune håper Kvæfjord Eiendom AS lykkes med å skaffe flere nye leietakere til bassenget på Trastad. Vi oppfordrer derfor alle interesserte om å ta kontakt!