Kursinvitasjon om søknadsskriving og prosjektarbeid

instrument

Troms fylkeskommune og "Rom for Kultur"

inviterer alle grendelag og eiere av egne grendehus, samfunnshus og lokale møteplasser, som tenker på bygging/ombygging/oppgraderingsprosjekter i egne aktivitetshus, her følger litt mer info og informasjon om påmelding: Seminaret er GRATIS og vi serverer kaffe og noe godt til

TEMA: Søknadsskriving og Prosjektarbeid -   Tips til å skrive en bedre søknad hvor vi kommer til å snakke om:

Hva gjør en søknad god eller dårlig? Hva må være med? Hva er en god prosjektbeskrivelse? Ulike krav / ulike ordninger samt Budsjett og finansieringsplan

Hvordan planlegge og gjennomføre prosjekter på en god måte.

Dette er blant annet noe vi vil legge vekt på:

Fra idéfasen til gjennomføring.  Hva krever de ulike fasene? Tips til gode prosesser. Motivasjon og dokumentasjon.

Vi oppfordrer alle som er på idéstadiet eller tenker på å starte oppgraderingsprosjekter hos seg, å ta prosjektene med og jobb konkret med de på seminaret.

HVOR OG NÅR:   30.1.2018    kl 18 -21                   HARSTAD                 Hotel Scandic, møterom Dag Otto

Påmelding; send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og si fra hvor mange fra deres lag som kommer, og hvilket seminarsted dere melder dere på til. Det er lov å komme uanmeldt, men av hensyn til kaffe og kaffemat er det fint om vi vet sånn cirka antall derfor påmeldingsfrist 28. januar for seminarene i Harstad, Sjøvegan og Finnsnes.

Anne Mette Sætra
Rådgiver kultur