borkenes

Norsk politimusikkfestival 2017 også på Borkenes.

Politimusikkfestival 51«Musikk finner veier til folk vi ikke når med stevninger eller forebyggende tiltak. Det er en unikt menneskelig måte å kommunisere på», skriver politimester Ole Bredrup Sæverud i Troms politidistrikt med ønsket om et strålende arrangement.

Og strålende ble det da Oslo politiorkester, Drammen politiorkester og Oslo politi mannskor masjerte inn på råshusplassen i Kvæfjord fredag.

Ordfører Torbjørn Larsen ønsket velkommen, mens Vivian Berg Gamst presenterte musikantene og dro oss videre gjennom et variert og spennende program. Det ble sang og musikk av bl.a. Duke Ellington, Leonard Cohen, Howard Greenfield, Neil Sedaka, Ola Bremnes, Stein Over Berg, Andre Bjerke, Lill Lindfors og Halvdan Sivertsen.

Godt over 200 mennesker hadde funnet veien til rådhusplassen selv om værgudene ikke ga oss de beste temperaturene denne dagen. At publikum beit tennene sammen og holdt ut i de to timene programmet varte, må være et godt signal om at det var en vellykket konsert.

Konseten var en del av Norsk Politimusikkfestival 2017 i Harstad,- en festival som aldri før har vært arrangert nord for Trondheim. Dette takket være utflyttet kvæfjærding, Oddgeir Slettli som nå jobber ved politihøgskolen i Oslo. Tilbakemeldinger fra tilskuere i Harstad og Kvæfjord er svært positiv, så kanskje er ikke dette siste gangen politimusikantene gjester oss.

Mer om dette her:

https://politimusikk.wordpress.com/

Politimusikkfestival 31

 

Oslo politiorkester med dirigent Ståle Abrahamsen

 

 

 

 

 

 

 

Politimusikkfestival 21Oslo politi mannskor med dirigent Ingvild Farestveit Hov

 

 

 

 

 

 

 

 

Politimusikkfestival 11Drammen politiorkester med dirigent Jørn H. Kristoffersen

 

Utskrift E-post

Logo

Følg oss på

Telefonnummer

  • Legesenteret tlf. 770 23400
  • Legesenteret etter kontortid 770 93600
  • Servicekontoret tlf. 770 23000
  • Alarmtlf. for barn og unge - tlf. 116 111
  • Beredskapstelefon vei, vann og avløp: 975 26 000

Kvæfjord kommune, Bygdeveien 26, 9475 Borkenes | Telefon: 77 02 30 00 | Telefaks: 77 02 30 01
E-post: postmottak@kvafjord.kommune.no
 
Ansvarlig redaktør: Administrasjonssjef Merete Hessen. Feil meldes til webmaster.