Alliert trening uke 6

Trening uke 6, fra 7. februar til 13. februar.

De engelske styrkene vil være for det meste i området Melåheia.

De vil bruke områdene Melådalen, Straumsbotn og Bjørnhaugen for å komme seg opp på Melåheia.

Det vil for det meste være personell på ski, men også noen scootere og beltevogner vil følge med styrkene.

Dette for først og fremst å ivareta sikkerheten.

Det vil bli økt militær trafikk på følgende akser:

Åsegarden - Refsnes

Åsegarden - Storjord.

De nederlandske styrkene vil trene i områdene Sørlia – Straumsbotn. Det vil bruke områdene Sørlia skytefelt med omkringliggende områder og Vedneset.

Det vil være økt militær trafikk på følgende akse:

Åsegarden - Storjord.

ATS vil avholde et scooterkurs denne uken med 10 elever. Kurset vil foregå i Sørlia skytefelt med omkringliggende områder og områdene Bjørnhaugen - Melåplatået - Straumsbotn.

UtskriftE-post